07-01-16

Barcelona haalt 77 (!) spelers binnen na transferverbod

Barcelona heeft stevig uitgehaald op de transfermarkt. De Spaanse landskampioen mag sinds 1 januari weer spelers aantrekken nadat het in 2015 een transferverbod kreeg, en reageerde door maar liefst 77 (!) nieuwe spelers te laten registreren.

De Spaanse sportkrant El Mundo Deportivo publiceerde een lijst met alle 77 namen. Het gaat uiteraard voornamelijk om spelers voor de reserve- en jeugdelftallen. De ‘bekenste’ onder hen is Daniel Gudjohnsen, zoon van ex-Cercle- en -Club-spits Eidur. Kleine opmerking: Eidur was van 2006 tot 2009 zelf actief als speler bij Barcelona.

De grootste namen zijn natuurlijk Arda Turan en Aleix Vidal, die na zes maanden zonder spelen nu eindelijk hun debuut kunnen maken voor Barça. Turan en Vidal werden afgelopen zomer weggehaald bij respectievelijk Atlético Madrid en Sevilla, maar mochten door het transferverbod van Barcelona pas in 2016 hun debuut maken in een officiële wedstrijd.

23:26 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.