02-01-16

Ook Turkse interesse voor Kosanovic

Milos Kosanovic is hot op de transfermarkt. De verdediger van KV Mechelen kan naast de interesse van Anderlecht, Club Brugge en Standard nu ook rekenen op Turkse interesse.

De 25-jarige Kosanovic is bezig aan een geweldig seizoen bij Malinois, met onder andere 5 goals en 2 assists. Anderlecht toont interesse, maar wil eerst een rechtsback en een flankaanvaller halen. Ook Club Brugge aast op de Serviër, maar wil eerst afwachten of Oscar Duarte al dan niet vertrekt. Maar de interesse van Standard is het meest concreet: de Rouches zouden zelfs al een bod hebben uitgebracht op de centrale verdediger, maar dat zou te laag geweest zijn – Kosanovic heeft een contract tot 2018 bij KV Mechelen.

En ook in Turkije liggen enkele clubs op vinkenslag: Bursasspor, Sivasspor en Fenerbahçe. Vooral Fenerbahçe zou geïnteresseerd zijn door het mogelijke vertrek van Bruno Alves. Kosanovic is echter net vader geworden en zijn gezin is helemaal aangepast aan België, waardoor hij in ons land actief zou willen blijven.

14:40 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.