31-08-15

Standard wint de strijd om Renaud Emond

Renaud Emond is de nieuwe spits van Standard. De 23-jarige spits, vorig seizoen nog goed voor veertien doelpunten bij Waasland-Beveren, tekende een contract voor vijf seizoenen bij de Rouches. Deni Milosevic maakt de omgekeerde beweging.

Emond heeft een goed seizoen achter de rug en werd hierdoor gelinkt aan verschillende Belgische topclubs, maar het is dus Standard dat aan het langste einde trekt. "We volgden Renaud al een tijdje", aldus sportief directeur Axel Lawarée. "We zijn van oordeel dat dit voor hem het juiste moment is om een nieuwe stap in zijn carrière te zetten en zijn dan ook heel tevreden dat hij voor Standard kiest, terwijl meerdere andere Belgische clubs eveneens geïnteresseerd waren. Hij is jong, Belg én kent onze competitie. We hopen dat hij snel zijn draai vindt bij ons en de netten opnieuw kan doen trillen."

Emond speelde twee seizoenen voor Waasland-Beveren, dat hem twee jaar geleden wegplukte bij Excelsior Virton. In twee seizoenen scoorde hij zeventien keer. Hij scoorde afgelopen weekend nog tegen Lokeren.

Deni Milosevic
Deni Milosevic maakt dan weer de omgekeerde beweging. De 20-jarige aanvallende middenvelder wordt door Standard voor één seizoen verhuurd aan Waasland-Beveren. Het is een uitleenbeurt zonder aankoopoptie.

18:33 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.