25-06-15

Zulte Waregem verkoopt Trajkovski aan Palermo

Zulte Waregem neemt afscheid van Aleksandar Trajkovski. De 22-jarige spits zet zijn carrière voort op Sicilië, waar hij voor Palermo gaat voetballen. Trajkovski tekende een contract voor vijf seizoenen.

"Ik ben heel gelukkig met deze transfer. Dit is een stap voorwaarts in mijn carrière en een grote uitdaging. Ik hoop dat ik samen met de club mooie dingen kan laten zien en dat ik veel goals kan maken in het shirt van Palermo. Ik heb de club het voorbije seizoen gevolgd, net als de hele Serie A. Het is altijd mijn grote droom geweest om in een grote competitie te mogen voetballen. Ik zal er alles aan doen om er te slagen", aldus Trajkovski.

Trajkovski speelde sinds 2011 voor Zulte Waregem, dat destijds 1,1 miljoen euro neertelde voor de Macedonische international. Trajkovski had het echter moeilijk om door te breken op de Gaverbeek, waarop Zulte Waregem besloot om hem in het seizoen 2013-2014 uit te lenen aan KV Mechelen. Afgelopen seizoen speelde hij opnieuw bij Zulte Waregem, maar hij maakte slechts vijf doelpunten.

17:54 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.