12-05-15

Tielemans tot 2020 bij Anderlecht

Anderlecht heeft het contract van Youri Tielemans opengebroken. Op zijn achttiende verjaardag tekende de middenvelder een contract tot 2020 bij paars-wit.

Tielemans werd afgelopen donderdag achttien en stond erop om zijn verbeterd contract te ondertekenen op zijn achttiende verjaardag. "RSC Anderlecht heeft mij alles gegeven en alles geleerd. Ik vond mijn achttiende verjaardag de perfecte dag om mijn contract te verlengen en ik ben blij dat het nu allemaal officieel is. Maar het mooiste cadeau voor mijn verjaardag zou de titel zijn", verklaarde Tielemans op de persconferentie.

"Ik ben erg blij met deze contractverlenging", aldus manager Herman Van Holsbeeck. "Volgens ons volgt Youri Tielemans de juiste weg. Eerst in België doorbreken en dan, als alles goed gaat, hogerop proberen. Youri zal dit jaar afstuderen en de Champions League gespeeld hebben. Dat zijn onschatbare ervaringen die RSCA jonge talenten kan bieden. Tielemans is een uitzonderlijk talent dat voor RSC Anderlecht gekozen heeft. Op zestienjarige leeftijd had hij al een titel op zak. Hij treedt zo in de voetsporen van Romelu Lukaku, Dennis Praet en vele andere Purple Talents".

20:13 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.