24-03-15

Club Brugge loot Dnipro Dnipropetrovsk

Club Brugge neemt het in de kwartfinales van de Europa League op tegen Dnipro Dnipropetrovsk. Club begint thuis, hoewel het volgens de loting eerst buitenshuis had mogen beginnen.

Club versloeg Besiktas en zit bij de laatste acht in de Europa League. Blauw-zwart neemt het in de kwartfinales op tegen het Oekraïense Dnipro Dnipropetrovsk, dat in de achtste finales Ajax uitschakelde.

De heenwedstrijd is op 16 april in het Jan Breydelstadion, de terugwedstrijd volgt op 23 april in Oekraïne. Club Brugge had normaal eerst buitenshuis gestart, maar doordat Dnipro en Dinamo Kiev door de oorlogssituatie in Oekraïne in hetzelfde stadion moeten spelen, begint Dnipro buitenshuis aan de kwartfinales.

Naast Club Brugge maken nog vier andere Belgen kans om de Europa League te winnen. Dries Mertens neemt het met Napoli op tegen het Werder Bremen van Kevin De Bruyne, terwijl de Zenit-Belgen Axel Witsel en Nicolas Lombaerts aan de bak moeten tegen Sevilla.

De volledige loting
Sevilla-Zenit St.Petersburg
Club Brugge-Dnipropetrovsk
Dinamo Kiev-Fiorentina
Wolfsburg-Napoli

00:14 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.