19-02-15

Hazard tot 2020 bij Chelsea

Eden Hazard heeft zijn contract bij Chelsea verlengd. De Rode Duivel ligt nu tot 2020 onder contract bij The Blues. "Hij kan hier de beste speler ter wereld worden", aldus zijn trainer José Mourinho.

Hazard arriveerde in 2012 op Stamford Bridge en groeide meteen uit tot een belangrijke pion in het elftal. "Ik heb me hier altijd goed gevoeld en de club heeft me altijd gesteund. De trainer heeft me ook geholpen om nog veel sterker te worden. De fans zijn ook geweldig en ik kom goed overeen met mijn ploegmaats. Het doet deugd dat mijn werk geapprecieerd wordt, aldus Hazard".

José Mourinho heeft alvast niets dan lof over de Rode Duivel: "Eden is nu al een topper. De evolutie die hij heeft doorgemaakt is geweldig. Hij is nog altijd jong en kan hier de allerbeste worden. Zijn contractverlenging bewijst dat hij gelooft dat hij bij Chelsea kan uitgroeien tot de beste speler ter wereld".

23:13 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.