28-01-15

Anderlecht en Standard azen opnieuw op dezelfde verdediger

De strijd tussen Anderlecht en Standard is nog lang niet voorbij. Na Alexander Scholz hebben beide clubs opnieuw hun zinnen gezet op dezelfde verdediger.

Abdoul Ba is een 20-jarige centrale verdediger die momenteel met Lens actief is in de Ligue 1. Anderlecht zou de Mauritaniër graag binnenhalen, maar ook Standard is nog op zoek naar een nieuwe centrale verdediger na het vertrek van Laurent Ciman naar Canada. Voor de volledigheid: ook KV Oostende is geïnteresseerd.

Deze transfersoap zou voor een hoogtepunt kunnen zorgen in de koude oorlog tussen Standard en Anderlecht. Voor wie het zou gemist hebben: Standard won vorige week de strijd om Alexander Scholz, de Deense verdediger van Lokeren die ook in de belangstelling van Anderlecht stond. Afgelopen weekend werd Steven Defour door de harde kern van Standard dan ook nog eens afgebeeld op een tifo met een afgehakt hoofd, met de boodschap Red or Dead.

13:34 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.