24-01-15

Waasland-Beveren trekt blik nieuwe spelers open

Waasland-Beveren heeft zich serieus versterkt met het oog op de degradatie. De club haalde vier nieuwe spelers: Dylan De Belder, Floriano Vanzo, Jonathan Wilmet en Kevin Osei.

De Belder (22) genoot zijn jeugdopleiding bij Bergen en maakte daar ook zijn debuut in eerste klasse, maar zat sinds afgelopen zomer zonder club. De voormalige jeugdinternational onderhield intussen zijn conditie bij Cercle Brugge, maar tekent nu dus een contract tot het einde van het seizoen.

Floriano Vanzo komt over van Club Brugge. Club haalde de 20-jarige aanvaller vorig jaar weg bij FC Parma, maar Vanzo raakte bij blauw-zwart nooit verder dan de beloften. Hij tekent een contract tot 2016.

Jonathan Wilmet komt dan weer over van KV Oostende. De 29-jarige middenvelder wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van KV Oostende, met een definitieve aankoopoptie. Trainer Guido Brepoels kent hem nog van hun gemeenschappelijke periode bij STVV.

Kevin Osei is dan weer minder bekend in België. De 18-jarige Ghanees komt over van Olympique Marseille en tekende een contract tot het einde van het seizoen. De middenvelder kwam ook al uit voor de Ghanese beloftenploeg.

14:15 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.