11-01-15

Junior Malanda (20) komt om in auto-ongeluk

Belofte-international Junior Malada heeft gisterennamiddag het leven gelaten bij een auto-ongeluk. De 20-jarige middenvelder zou met Wolsburg op stage naar Zuid-Afrika vertrekken en stierf op weg naar de luchthaven.

Malanda overleed op de A2 in de richting van Hannover. Hij zat niet zelf achter het stuur, maar rustte uit op de achterbank. De wagen begon te slippen, gleed van de weg af en belandde tegen een boom. Malanda werd uit de terreinwagen geslingerd en was op slag dood. Ook Anthony D'Alberto, rechtsback bij de beloften van Anderlecht, zat in de wagen. Hij is zwaargewond, maar zijn toestand is niet langer kritiek.

Malanda brak door in het seizoen 2012/13 door bij Zulte Waregem, dat hem in de zomer van 2012 had weggeplukt bij de beloften van Lille. In de zomer van 2013 verbrak hij zijn contract bij Essevee en tekende hij bij Wolfsburg, dat hem uiteindelijk toch nog een half seizoen uitleende aan Zulte Waregem. Sinds januari 2014 speelde hij bij Wolfsburg, waar hij uiteindelijk 23 keer speelde.

13:58 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) | Tags: overlijden |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.