09-09-14

Anderlecht leent Kaminski en Vico uit

Anderlecht heeft twee spelers op uitleenbasis laten vertrekken. Thomas Kaminski wordt voor een seizoen verhuurd aan Anorthosis Famagusta uit Cyprus, Federico Vico trekt op huurbasis naar z'n ex-club Córdoba CF.

Kaminski had al een tijdje laten weten dat hij wou vertrekken bij Anderlecht, op huurbasis of definitief. De 21-jarige doelman werd gelinkt aan KV Mechelen, maar bleek te duur voor Malinois. Hij mag zich nu een jaartje gaan bewijzen in Cyprus.

Ook Federico Vico mag ervaring gaan opdoen in het buitenland. Anderlecht telde vorig jaar 1,6 miljoen euro neer voor de Spaanse middenvelder, maar hij kwam nog geen minuut in actie voor paars-wit. Vorig seizoen werd hij tijdens de terugronde uitgeleend aan KV Oostende, en ook dit seizoen mag hij zich op huurbasis gaan bewijzen. Córdoba, dat dit seizoen in de Primera División uitkomt, is de club waar Anderlecht Vico vorige zomer ging halen.

12:53 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.