18-08-14

Nasri, Ribéry en Abidal haken af bij Frankrijk

De Franse nationale ploeg krijgt op korte tijd heel wat opdoffers te verwerken. Samir Nasri, Franck Ribéry en Eric Abidal lieten weten dat ze niet langer willen uitkomen voor de nationale ploeg.

De beslissing van Nasri (27) komt niet echt als een verrassing. De middenvelder van Manchester City werd niet gelesecteerd voor het WK, wat niet echt in goede aarde viel. Nasri debuteerde in 2007 voor de nationale ploeg en speelde sindsdien 41 interlands, waarin hij 5 doelpunten maakte.

Het nieuws van Franck Ribéry (31) was dan weer een verrassing. De middenvelder van Bayern München wil meer tijd spenderen aan zijn gezin en wil zich bovendien enkel nog concentreren op het clubvoetbal. Ribéry was sinds 2006 international en speelde 80 interlands, waarin hij 16 doelpunten scoorde.

En ook Eric Abidal geeft er de brui aan. De 34-jarige verdediger werd net als Nasri niet gelesecteerd voor het WK 2014, wat hem duidelijk niet beviel. Abidal was sinds 2004 actief bij de nationale ploeg en speelde 67 interlands.

20:52 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.