16-08-14

KV Kortrijk haalt twee versterkingen

Afbeelding weergeven op TwitterKV Kortrijk heeft twee nieuwe aanwinsten voorgesteld. Anthony Van Loo en Lukas Van Eenoo liggen voortaan onder contract bij de West-Vlamingen.

Van Loo komt transfervrij over van KV Mechelen. De 25-jarige verdediger lag sinds 2010 onder contract bij Malinwa, maar door aanhoudend blessureleed kwam hij daar de laatste tijd niet veel meer aan spelen toe. Eerder speelde Van Loo, die door hartproblemen met een geïmplanteerde defibrillator speelt, bij Roeselare in eerste klasse.

Van Eennoo (23) komt dan weer over van Cercle Brugge. De centrale middenvelder is een jeugdproduct van Cercle. Hij speelde bijna 150 wedstrijden in de eerste ploeg van de Vereniging, maar vorig seizoen verloor hij zijn plaats en werd hij tijdens de terugronde uitgeleend aan OH Leuven. Ook dit seizoen leek er geen plaats meer voor Van Eennoo, waardoor de Bruggeling nu naar Kortrijk verkast.

14:21 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.