15-06-10

STVV huurt Mutombo van Standard

STVV bevestigt de komst van MutomboAndrea Mutombo gaat volgend seizoen aan de slag bij Sint-Truiden. Het nieuws circuleerde al geruime tijd, maar nu hebben de Kanaries de overgang ook officieel bevestigd.

Mutombo komt op huurbasis over van Standard, waar hij nog tot volgende zomer onder contract ligt. Daarna kan de aanvaller eventueel definitief aan de slag gaan op Stayen. De twintigjarige ex-speler van onder meer Anderlecht, Brussels, Portsmouth en Zulte Waregem is de vierde versterking voor STVV. Eerder haalde de club ook al Grégory Christ (Sporting Charleroi), Mark Volders (ex-Moeskroen) en Yannick Rymenants (PSV).

Intussen staat ook Stijn Wuytens dicht bij een avontuur op Stayen, maar de deal is nog niet helemaal rond. "Volgende week krijgen we duidelijkheid over de komst van Stijn Wuytens. Zijn zaakwaarnemer was op vakantie", verklaart Guy Mangelschots namens STVV.

Bron: www.voetbalkrant.com

11:41 Gepost door wereldvoetbal.skynetblogs.be ; Wij houden de sport spannend in voetbal | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ohla ... STVV een goei speler gehuurd! Nu hopen dat het goed bolt en dat hij kan en wil komen!

Gepost door: Chantal | 15-06-10

De commentaren zijn gesloten.